Συμβουλευτείτε το Pet shop σας για τις ανάγκες του ζώου σας

Η επίσκεψη σε καταστήματα κατοικίδιων ζώων θα είναι στην κορυφή της ατζέντας σας, όταν θέλετε να αγοράσετε αξεσουάρ και τροφές για τα κατοικίδια σας. Για να εξασφαλίσετε ότι ψωνίζετε τα πιο καλά πράγματα, αφιερώστε χρόνο για να αναλύσετε κάθε χώρο και πετ σοπ που επισκέπτεστε. Με απλές παρατηρήσεις, θα είστε σε θέση να διακρίνετε μια επιχείρηση που σέβεται την πελατεία του.

Αξιολογείστε το προσωπικό πωλήσεων

Το προσωπικό που δουλεύει σε ένα πετ σοπ  θα πρέπει να είναι φιλικό και εξυπηρετικό σε κάθε πελάτη. Όταν μπαίνετε για πρώτη φορά σε ένα πετ σοπ, θα πρέπει σας υποδεχθούν ευδιάθετα, και πάντα με διάθεση βοήθειας. Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό πωλήσεων πρέπει να είναι έμπειρο και εξυπηρετικό. Θα πρέπει να είναι σε θέση όταν ζητήσετε από τους υπαλλήλους αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις τροφές, τα συστατικά και τα αξεσουάρ, να λάβετε απαντήσεις. Δοκιμάστε την τεχνογνωσία του προσωπικού, ζητώντας διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τα ζώα, αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Εάν ένας υπάλληλος δεν μπορεί να απαντήσει με άνεση στις ερωτήσεις σας, επισκεφθείτε μια διαφορετική επιχείρηση.

Τα κατοικίδια αποτελούν καταπληκτικούς συντρόφους και μπορούν πραγματικά να κάνουν ένα σπίτι να γίνει ακόμα πιο φιλόξενο. Όταν επιλέγετε να έχετε ένα κατοικίδιο ζώο, είτε είναι ένας σκύλος, γάτα ή ακόμη και ένα ψάρι και άλλα είδη κατοικίδιων ζώων, θα πρέπει να βρείτε τους καλύτερους τρόπους να του προσφέρετε καλή φροντίδα. Η φροντίδα των κατοικίδιων ζώων απαιτεί υπομονή και σκληρή δουλειά και μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση, ειδικά αν έχετε περισσότερα από ένα ζώο και θέλετε να τους δώσετε το καλύτερο. Αλλά με τόσα πολλά προϊόντα για ζώα συντροφιάς και προμήθειες άμεσα διαθέσιμες στην αγορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γνωρίζετε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σας και θα έχετε μια εύκολη υπόθεση στο να δώσετε στα κατοικίδια ζώα σας υγιή, άνετη ζωή.

Όταν ψάχνετε για τα παιχνίδια για το σκυλί σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου για λόγους ασφαλείας. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι τα παιχνίδια δεν είναι πάρα πολύ μικρά ώστε να μπορεί το σκυλί να το καταπιεί, αλλά δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ μεγάλο ώστε αυτό να το καθιστά δύσκολο για το σκυλί για να πιάσει με το στόμα του. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα ασφαλές υλικό ανάλογα με την ηλικία του σκύλου και τις ικανότητες μασήματος. Το πετ σοπ θα μπορέσει να σας βοηθήσει σε αυτές τις επιλογές σας.

Εξετάστε τις ανάγκες υγείας του κατοικίδιου ζώου σας όταν αγοράζετε τρόφιμα και λιχουδιές. Για παράδειγμα, θα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα διατροφής για την ανάπτυξη των κουταβιών σας και θα πρέπει να είναι σωστές,  πλούσιες σε μέταλλα και βιταμίνες, και εξειδικευμένα για σκυλιά που είναι ιδιαίτερα ενεργητικά ή όταν πρέπει να διατηρήσετε σε υγιή επίπεδα ένα αθλητικό σκυλί. Για τα μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλιά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ειδικό στο πετ σοπ, για τις θερμίδες στα τρόφιμα και λιχουδιές που μπορείτε να πάρετε έτσι ώστε να μην καταλήγουν να κερδίζουν βάρος. Γνωρίστε τις ανάγκες της υγείας του κατοικίδιου ζώου σας και επιλέξτε τις προμήθειες αναλόγως.