Κλουβιά μεταφοράς κατοικιδίων

Αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που έχουν δυσκολευτεί στη μεταφορά του σκυλιού τους όταν έχει χρειαστεί να το πάνε σε κάποιο άλλο μέρος, για παράδειγμα στο γιατρό, είτε γιατί δεν υπακούει για κάποιο λόγο, όπως το ότι φοβάται, συνεπώς δεν κάθεται ήρεμα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να το καταστρέφει ή να μην σας αφήνει να οδηγήσετε, είτε γιατί εσείς δεν διαθέτετε αμάξι και είναι δύσκολο να το βάλετε στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πιο δύσκολο είναι όταν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για κάποιες μέρες και θα χρειαστεί να το πάρετε μαζί σας, για το λόγο ότι δεν υπάρχει κάποιος να το προσέχει.

κλουβι σκυλου

Η καλύτερη λύση για όλα τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη μεταφορά του σκύλου σας και όχι μόνο, είναι να αγοράσετε ένα κλουβί μεταφοράς. Γνωρίζω πώς ακούγοντας τη λέξη κλουβί δεν σας έρχεται στο μυαλό και η πιο ευχάριστη εικόνα, αλλά μην ανησυχείτε, αφού όλα τα κλουβιά μεταφοράς είναι ελεγμένα και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικά προς το σκυλάκι σας. Επίσης σκεφτείτε πως αν θέλετε να πάρετε στα ταξίδια μαζί το σκυλάκι σας, για να μην το αφήνετε μόνο του στο σπίτι, θα πρέπει με βάση το νόμο αν ταξιδέψετε με αεροπλάνο ή πλοίο ή τραίνο να βρίσκεται σε κλουβί μεταφοράς.

 

Τα κλουβιά μεταφοράς κατασκευάζονται από ύφασμα, πλαστικό, σύρμα και αλουμίνιο. Τα υφασμάτινα χρησιμοποιούνται συνήθως το καλοκαίρι γιατί είναι πιο δροσερά και ο σκύλος δεν θα ζεσταίνεται. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και πιστεύετε πως θα βολέψει και το σκυλάκι σας. Ένα Pet shop σας παρέχει όλων των ειδών τα κλουβάκια μεταφοράς του σκύλου σας, με σκοπό την ασφαλή μεταφορά του. Επίσης τα πλαστικά κλουβιά διαθέτουν και ρόδες για να τα κινείτε πιο εύκολα.